Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 9g3.6kcal0g0.8g0g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.6g1kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)4.7g7.5kcal0.1g0.1g0.7g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g36kcal0.8g4.2g1.4g0.6g
Valittu annoskoko43g18kcal0.4g2.1g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g9kcal0.2g1.1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g42kcal0.9g4.8g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548