Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka11g26kcal1.2g1.7g1.7g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g8.4g12kcal1.1g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Etikkapunajuuri 3.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g8.4g28kcal0.2g0.2g3g0g
Ranskankerma, Milbona7g21kcal0.2g0.2g2.1g0g
Tilli, tuore 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Sinappi 1.1g1.5kcal0g0.2g0.1g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g184kcal5.4g6g15.6g0.4g
Valittu annoskoko43g92kcal2.7g3g7.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g46kcal1.4g1.5g3.9g0.1g
Arvot/100g100g212kcal6.2g6.9g18g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261388