Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia25g35kcal4.2g0g2g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)2.2g8.5kcal0.3g1.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.7g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g97kcal9.8g3.6g4.6g0g
Valittu annoskoko44g49kcal4.9g1.8g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna22g24kcal2.5g0.9g1.2g0g
Arvot/100g100g112kcal11.3g4.1g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112