Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g47kcal5.4g0g2.9g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]8.2g28kcal1g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g188kcal12.8g0.4g15.6g0.2g
Valittu annoskoko44g94kcal6.4g0.2g7.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g47kcal3.2g0.1g3.9g0.1g
Arvot/100g100g216kcal14.7g0.5g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119