Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g33g7.9kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.9g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g66kcal1.2g3g5.4g1.6g
Valittu annoskoko44g33kcal0.6g1.5g2.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna22g17kcal0.3g0.8g1.4g0.4g
Arvot/100g100g76kcal1.4g3.4g6.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139318