Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki25g23kcal3.7g0.6g0.5g0g
Kauralese 2.2g8.1kcal0.4g1g0.2g0.4g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.2g7.5kcal0.3g0.1g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g114kcal12.2g3.4g5.6g0.8g
Valittu annoskoko43g57kcal6.1g1.7g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g29kcal3.1g0.9g1.4g0.2g
Arvot/100g100g131kcal14.1g3.9g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396