Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g22g65kcal0.7g1g1g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.7g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g16g51kcal1.6g10.1g0.3g1g
Sokeri 1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g265kcal5.2g24.8g4.8g2g
Valittu annoskoko44g133kcal2.6g12.4g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna22g66kcal1.3g6.2g1.2g0.5g
Arvot/100g100g305kcal6g28.5g5.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384975