Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)7.3g26kcal0.9g5.1g0.1g0.2g
Atria kevyt jauheliha8.5g15kcal1.6g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio1.8g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g101kcal6.2g12.2g3g0.6g
Valittu annoskoko44g51kcal3.1g6.1g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g25kcal1.6g3.1g0.8g0.2g
Arvot/100g100g117kcal7.1g14g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98358