Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 1.4g3.9kcal0.2g0.4g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7g3.9kcal0.6g0.4g0g0g
Tonnikala vedessä 11g11kcal2.4g0g0.2g0g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g3.5g3.9kcal0.6g0.1g0.1g0g
Oliivi3.5g3.9kcal0g0.2g0.4g0.2g
Parsakaali brokkoli 7g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.7g3.5kcal0.2g0.2g0.2g0.2g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g99kcal9.8g3.4g5g2.4g
Valittu annoskoko44g50kcal4.9g1.7g2.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna22g25kcal2.5g0.9g1.3g0.6g
Arvot/100g100g114kcal11.3g3.9g5.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449