Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 3.5g10kcal0.3g1.8g0.1g0.5g
Puolukka 4.7g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Canderel makeutusjauhe0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g26kcal0.6g4.6g0.2g1.2g
Valittu annoskoko44g13kcal0.3g2.3g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g7kcal0.2g1.2g0.1g0.3g
Arvot/100g100g30kcal0.7g5.3g0.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315