Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino4.7g16kcal1.1g2.5g0.2g0.3g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 9g13kcal1.8g0g0.7g0g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g4.7g3.3kcal0.2g0.6g0g0.1g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 16g6.2kcal0.6g0.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.2g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g90kcal8.6g8.2g2.6g1g
Valittu annoskoko44g45kcal4.3g4.1g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g23kcal2.2g2.1g0.7g0.3g
Arvot/100g100g103kcal9.9g9.4g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97381