Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 14g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Tomaatti 4.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g1.7g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g6.9g3.8kcal0.2g0.4g0.1g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa9g12kcal1.6g0.1g0.5g0g
Oliiviöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g70kcal4.4g6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko44g35kcal2.2g3g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g17kcal1.1g1.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g80kcal5g6.9g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634