Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi21g24kcal4.9g0g0.4g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g3.5g4.2kcal0.1g0.1g0.4g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1.4g2.8kcal0g0g0.3g0.1g
Aurinkokuivattu tomaatti4.7g8.5kcal0.1g0.6g0.7g0g
Ruokakerma Valio 5%0.7g0.4kcal0g0g0g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g0.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Pasta, Torino ruispasta plus12g38kcal1.4g7.4g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g157kcal13g16.8g4.2g3g
Valittu annoskoko44g79kcal6.5g8.4g2.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna22g39kcal3.3g4.2g1.1g0.8g
Arvot/100g100g180kcal14.9g19.3g4.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208