Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 14g17kcal3g0g0.6g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g4g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika punainen 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)7.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Riisi, keitetty, suolaa 13g17kcal0.3g3.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g100kcal7.2g9g3.6g0.4g
Valittu annoskoko44g50kcal3.6g4.5g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g25kcal1.8g2.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g114kcal8.2g10.3g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853