Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai5.7g20kcal0.7g4g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.8g6.5kcal0.3g0.2g0.4g0.5g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 0.9g3.1kcal0g0g0.4g0g
Korppujauho 1.2g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g196kcal8g25.6g6.6g1.6g
Valittu annoskoko44g98kcal4g12.8g3.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna22g49kcal2g6.4g1.7g0.4g
Arvot/100g100g224kcal9.1g29.2g7.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103256