Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.2g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.4g1kcal0.2g0g0g0.1g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)11g15kcal0.8g0.6g1.1g0g
Ruisjauho Pirkka22g67kcal2.1g13.3g0.4g3.3g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g170kcal6.6g27.8g3.2g6.8g
Valittu annoskoko44g85kcal3.3g13.9g1.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna22g42kcal1.7g7g0.8g1.7g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.7g3.7g7.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432