Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka15g25kcal2.9g0g1.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g7.3g4kcal0.2g0.5g0.1g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g3.6g10kcal0.5g0g0.8g0g
Tomaattimurska 18g5.4kcal0.1g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g87kcal7.4g3g4.8g0.6g
Valittu annoskoko44g43kcal3.7g1.5g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g22kcal1.9g0.8g1.2g0.2g
Arvot/100g100g99kcal8.5g3.4g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570