Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)5.3g12kcal0.6g0g1g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 6.6g11kcal1.8g0g0.4g0g
Lihapullat saarioinen2.2g5.3kcal0.3g0.2g0.3g0g
Hapankaali 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.8g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Pekoni, paistettu 2.2g11kcal0.4g0g1.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g93kcal6.6g2.8g5.6g1g
Valittu annoskoko44g46kcal3.3g1.4g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g23kcal1.7g0.7g1.4g0.3g
Arvot/100g100g106kcal7.5g3.2g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351