Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g25g43kcal4.8g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Torino tumma proteiinipasta plus3.1g11kcal0.7g1.7g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g12g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g114kcal11.4g4.8g5.2g0.6g
Valittu annoskoko44g57kcal5.7g2.4g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g29kcal2.9g1.2g1.3g0.2g
Arvot/100g100g130kcal13g5.5g5.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155426