Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 31g45kcal5g0g2.8g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g6.3g6.9kcal0.1g0.2g0.6g0g
Tilli, tuore 1.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Aurajuusto3.8g13kcal0.8g0g1.1g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.8g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g133kcal12g0.6g9.2g0g
Valittu annoskoko44g67kcal6g0.3g4.6g0g
Annoskoko puolitettuna22g33kcal3g0.2g2.3g0g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022