Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g15g10kcal1.8g0.6g0g0g
Soijajauho rasvainen 2.6g12kcal0.9g0.6g0.6g0.3g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.5g4.8kcal0.4g0.1g0.3g0.4g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)1.5g3.7kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.5g10kcal0.4g0.1g0.9g0.2g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.8g13kcal0g0g1.5g0g
Oltermanni, perinteinen7.4g27kcal1.8g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g197kcal14g4.4g13.4g2.6g
Valittu annoskoko44g98kcal7g2.2g6.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna22g49kcal3.5g1.1g3.4g0.7g
Arvot/100g100g224kcal16g5g15.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603