Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja39g65kcal6.5g0g4.3g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g4.1g18kcal0.2g0.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g167kcal13.4g0.6g12.2g0g
Valittu annoskoko44g84kcal6.7g0.3g6.1g0g
Annoskoko puolitettuna22g42kcal3.4g0.2g3.1g0g
Arvot/100g100g192kcal15.3g0.7g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264397