Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile25g33kcal4.8g0.2g1.5g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g13g37kcal2.4g0.1g3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.6g16kcal1.1g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g172kcal16.6g0.6g11.4g0g
Valittu annoskoko44g86kcal8.3g0.3g5.7g0g
Annoskoko puolitettuna22g43kcal4.2g0.2g2.9g0g
Arvot/100g100g196kcal19g0.7g13g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731