Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 1.6g4.6kcal0.2g0.4g0.1g0.6g
Vehnälese 1.3g3kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen1.6g4.7kcal0.5g0g0.3g0.5g
Puolukkasurvos sokeroimaton 16g6.4kcal0.1g1.1g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g37kcal2g3.4g1.2g4g
Valittu annoskoko44g19kcal1g1.7g0.6g2g
Annoskoko puolitettuna22g9kcal0.5g0.9g0.3g1g
Arvot/100g100g43kcal2.3g3.9g1.4g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621