Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 13g3.6kcal0.2g0.5g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punajuuri 2.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.2g8.6kcal1g0g0.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka2g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g32kcal2.6g2.2g1.2g0.8g
Valittu annoskoko44g16kcal1.3g1.1g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g8kcal0.7g0.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g36kcal3g2.5g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374