Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 14g50kcal1.1g10.8g0.1g0.2g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 14g23kcal3.8g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Valkoviini kuiva 3.9g2.7kcal0g0g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g1.6g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.6g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g4.9g6.1kcal0.1g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g193kcal11.4g24.6g4.2g0.6g
Valittu annoskoko44g96kcal5.7g12.3g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g48kcal2.9g6.2g1.1g0.2g
Arvot/100g100g220kcal13g28g4.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680