Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Seiti x-tra13g10kcal2.1g0.1g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g73kcal4.8g4.6g3.8g0.2g
Valittu annoskoko44g36kcal2.4g2.3g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g18kcal1.2g1.2g1g0.1g
Arvot/100g100g83kcal5.5g5.3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431842