Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Herkkusieni säilyke 4.7g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.0.9g3.3kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 7g21kcal1.3g0.2g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g64kcal3.2g2.8g4.2g0.4g
Valittu annoskoko44g32kcal1.6g1.4g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g16kcal0.8g0.7g1.1g0.1g
Arvot/100g100g73kcal3.7g3.2g4.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038