Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 17g5.8kcal0.1g0.9g0g0.2g
Mansikka 10g4.5kcal0g0.8g0g0.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g15g57kcal0g14.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g135kcal0.2g32.2g0g0.8g
Valittu annoskoko44g68kcal0.1g16.1g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g34kcal0.1g8.1g0g0.2g
Arvot/100g100g153kcal0.2g36.6g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131463