Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)13g29kcal2.4g0g2.1g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)12g5.6kcal0.2g1g0.1g0.2g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g9g31kcal1.2g6g0.3g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g135kcal7.8g14.8g5g2.2g
Valittu annoskoko44g67kcal3.9g7.4g2.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna22g34kcal2g3.7g1.3g0.6g
Arvot/100g100g153kcal8.9g16.8g5.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786