Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 7.8g8.8kcal1.7g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 7.8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Lanttu 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)6.2g1.9kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g34kcal4g2.2g0.4g0.8g
Valittu annoskoko44g17kcal2g1.1g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g9kcal1g0.6g0.1g0.2g
Arvot/100g100g39kcal4.6g2.5g0.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280