Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 11g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g15g25kcal2.9g0g1.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 5.9g10kcal0.1g0.2g1g0g
Emmental juustoraaste valio2.9g11kcal0.9g0g0.9g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)10g3.9kcal0.1g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g105kcal8.2g2.4g6.8g0.4g
Valittu annoskoko44g52kcal4.1g1.2g3.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g26kcal2.1g0.6g1.7g0.1g
Arvot/100g100g119kcal9.3g2.7g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768