Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 29g38kcal2.4g5g0.6g1.4g
Papu valkoinen, keitetty 32g35kcal2.7g4.5g0.1g2.3g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Kaali, valkokaali43g9kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Tomaattimurska 57g17kcal0.3g3g0.1g1.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)7.1g10kcal0.3g0.6g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 215g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g9kcal0g0g1g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 21g68kcal5.2g9.8g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g387kcal23.4g51.2g6.2g16g
Valittu annoskoko430g194kcal11.7g25.6g3.1g8g
Annoskoko puolitettuna215g97kcal5.9g12.8g1.6g4g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916