Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 125g408kcal12.7g82.8g1.4g4.2g
Maitorahka (Pirkka)125g82kcal15g5g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Basilika, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g50g155kcal13g1g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g1480kcal94.8g187.6g36.2g8.4g
Valittu annoskoko430g740kcal47.4g93.8g18.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna215g370kcal23.7g46.9g9.1g2.1g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206