Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow63g344kcal0.6g0.6g37.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.7g0.1g2.2g0g
Piimä, rasvaton (Valio)50g16kcal1.7g2.3g0g0g
Mustikka metsä- 75g33kcal0.4g4.8g0.4g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g2439kcal37.4g369.2g83.4g14.2g
Valittu annoskoko430g1220kcal18.7g184.6g41.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna215g610kcal9.4g92.3g20.9g3.6g
Arvot/100g100g284kcal4.3g42.9g9.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174105