Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha133g221kcal25.3g0g13.3g0g
Paprika punainen 67g20kcal0.6g3g0.3g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g67g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Makaroni, tumma 55g198kcal7.4g36.1g1.7g3.2g
Sipuli 27g8.1kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Ruokakerma Valio 5%67g40kcal0.8g1.9g3.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g1276kcal69.6g92.6g67.6g13.4g
Valittu annoskoko430g638kcal34.8g46.3g33.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna215g319kcal17.4g23.2g16.9g3.4g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341