Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali281g59kcal3.4g9.6g0.6g5.9g
Lihaliemi laimennettu 19g3.5kcal0g0.6g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 112g249kcal19.7g0g19.1g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g5.6g20kcal0.1g5g0g0g
Voi 13g95kcal0.2g0.1g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana862g853kcal46.8g30.6g61g11.8g
Valittu annoskoko431g427kcal23.4g15.3g30.5g5.9g
Annoskoko puolitettuna215g213kcal11.7g7.7g15.3g3g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.6g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893