Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 98g120kcal20.6g0g4g0g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 13g10kcal0.6g1.7g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g107g64kcal1.6g13.9g0.1g1g
Oliiviöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Paprika punainen 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana862g614kcal48.2g43.6g26g5g
Valittu annoskoko431g307kcal24.1g21.8g13g2.5g
Annoskoko puolitettuna216g154kcal12.1g10.9g6.5g1.3g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84236