Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 286g381kcal24.1g50.3g5.7g14.3g
Papu valkoinen, keitetty 322g346kcal27.1g45g1.1g22.5g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.3g
Kaali, valkokaali429g91kcal5.1g14.6g0.9g9g
Tomaattimurska 572g168kcal3.2g30.3g1.1g10.9g
Rajah Mild Curry Paste (10g)72g102kcal2.8g6.2g7.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2145g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 215g683kcal52.3g98g4.1g19.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8600g3873kcal235.4g512.8g61.6g160.2g
Valittu annoskoko4300g1937kcal117.7g256.4g30.8g80.1g
Annoskoko puolitettuna2150g968kcal58.9g128.2g15.4g40.1g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916