Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1667g400kcal20g56.7g3.3g35g
Sipuli (kuorittu)333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka333g37kcal3.7g3.7g0.7g3.3g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g300g90kcal4.5g15g1.2g0g
Vesi1667g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8600g1233kcal65g182.8g11.8g88g
Valittu annoskoko4300g617kcal32.5g91.4g5.9g44g
Annoskoko puolitettuna2150g308kcal16.3g45.7g3g22g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405913