Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 499g378kcal9.3g77g1g5g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 499g682kcal13.3g121.5g11.4g17.6g
Fenkoli, annos 100g499g155kcal6.2g36.4g1g15.5g
Kasvisliemikuutio 55g167kcal5.2g7.4g12.9g0.9g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g250g300kcal8g11.2g25g0g
Vesi, vesijohtovesi 2497g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8600g3364kcal84g507g102.6g78g
Valittu annoskoko4300g1682kcal42g253.5g51.3g39g
Annoskoko puolitettuna2150g841kcal21g126.8g25.7g19.5g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416094