Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1000g758kcal18.7g154.2g2g10g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper600g960kcal66g78g42g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Punajuuri 600g230kcal6g41.4g1.2g15g
Porkkana, keitetty, suolaton 500g167kcal3.2g28.4g1g13g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g1000g2080kcal30g62g190g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8600g8713kcal263.4g785.6g474.8g96.4g
Valittu annoskoko4300g4357kcal131.7g392.8g237.4g48.2g
Annoskoko puolitettuna2150g2178kcal65.9g196.4g118.7g24.1g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492