Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 960g731kcal18g148.8g1.9g9.6g
Porkkana 416g136kcal2.6g23.1g0.8g10.6g
Sipuli 176g53kcal2.2g8.4g0.4g3g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1120g1904kcal224g0g112g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 16g86kcal0.1g0.1g9.6g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g16g40kcal0.8g6.9g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8608g5900kcal495.4g374.6g251.4g46.4g
Valittu annoskoko4304g2950kcal247.7g187.3g125.7g23.2g
Annoskoko puolitettuna2152g1475kcal123.9g93.7g62.9g11.6g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593