Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g227g813kcal18.1g178.3g1.1g3.9g
Pirkka naudan jauheliha 400g1066g2431kcal202.5g0g181.2g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g706g706kcal53g105.9g5.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1599g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä533g400kcal21.9g66.6g4.3g16.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl27g67kcal3.2g0.4g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8608g8912kcal601.2g716.4g396.8g45.8g
Valittu annoskoko4304g4456kcal300.6g358.2g198.4g22.9g
Annoskoko puolitettuna2152g2228kcal150.3g179.1g99.2g11.5g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586