Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 83g53kcal2.5g4g2.9g0g
Uudet perunat keitetty133g101kcal2.3g21.5g0.3g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g43g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g21g58kcal4g0g4.6g0g
Keräkaali, 100g33g8kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana862g483kcal19.8g61.6g16.2g7.4g
Valittu annoskoko431g242kcal9.9g30.8g8.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna216g121kcal5g15.4g4.1g1.9g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300745