Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha83g142kcal15.8g0g8.3g0g
Tomaattimurska 167g49kcal0.9g8.8g0.3g3.2g
Kidneypapu, suolaliemessä60g67kcal4.7g10.9g0.3g4.8g
Chili paprika punainen10g4.2kcal0.2g0.9g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)31g138kcal6.9g0.3g12.2g0g
Paprika, punainen32g8.3kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g42g30kcal1g7g0g0g
Valkosipuli 5.2g5.6kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana863g887kcal60.4g60.4g42.4g17.4g
Valittu annoskoko431g444kcal30.2g30.2g21.2g8.7g
Annoskoko puolitettuna216g222kcal15.1g15.1g10.6g4.4g
Arvot/100g100g103kcal7g7g4.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057