Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g125g212kcal23.7g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Jauhelihamauste, annos 15g1.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.8g27kcal0.8g5.5g0.1g0.3g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.4g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Soijakastike 9g5.6kcal0.5g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana863g587kcal52.2g19.2g32g2.8g
Valittu annoskoko431g294kcal26.1g9.6g16g1.4g
Annoskoko puolitettuna216g147kcal13.1g4.8g8g0.7g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891