Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 216g877kcal0g215.8g0g0g
Viinietikka balsami450g158kcal0g4.5g0g0g
Rypsiöljy rainbow900g8100kcal0g0g900g0g
Silakkafilee 2700g3880kcal432g0g240.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8622g26029kcal864g440.6g2280.6g0g
Valittu annoskoko4311g13014kcal432g220.3g1140.3g0g
Annoskoko puolitettuna2156g6507kcal216g110.2g570.2g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794