Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu540g680kcal59.4g1.6g48.6g0g
Sokeri 765g3104kcal0g764g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g877g246kcal5.3g52.2g1.8g21.9g
Vehnäjauho puolikarkea 659g2261kcal67.2g461.3g7.9g23.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen450g3239kcal0g0g359.9g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g225g1620kcal2.2g2.2g179.9g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g225g562kcal31.5g7.6g45g0g
Tomusokeri 1dl=60g562g2249kcal0g562.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g36kcal0g8.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8624g27995kcal331.2g3720.2g1286.2g90g
Valittu annoskoko4312g13998kcal165.6g1860.1g643.1g45g
Annoskoko puolitettuna2156g6999kcal82.8g930.1g321.6g22.5g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081