Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1051g253kcal19g23.1g3.2g24.2g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g350g876kcal49g11.9g70.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2627g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow19g50kcal1.9g1.9g3.9g0.3g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen175g58kcal5.8g8.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g90kcal2.7g18.4g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8638g2805kcal167.8g150.6g155.8g53.8g
Valittu annoskoko4319g1402kcal83.9g75.3g77.9g26.9g
Annoskoko puolitettuna2160g701kcal42g37.7g39g13.5g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265607